Turktime

İsrailli futbolcu Jehezkel için çarpıcı iddia

Trabzonspor maçında attığı gol sonrası "7 Ekim saldırısının 100'üncü günü" ifadesi ve Davut yıldızının yer aldığı yazıyı kameralara gösteren Antalyasporlu Sagiv Jehezkel kadro dışı bırakılmış ve ülkeden ayrılmıştı.
ABONE OL
Abone Ol
İsrailli futbolcu Jehezkel için çarpıcı iddia
Haberler / Spor
20 Şubat 2024 Salı 18:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

PFDK tarafından verilen 8 maçlık cezasının sona ermesi sonrası Akdeniz ekibinin, İsrailli futbolcuyu antrenmanlara çıkmaya çağırdığı iddia edildi.

Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Trabzonspor karşılaşmasında Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel, İsrail'in Gazze'yi işgal etmek için başlattığı operasyonların başlangıç tarihi olan 7 Ekim 2023 gününe dikkat çekmesi ve Davut yıldızını göstermesi sonrası kadro dışı bırakılmıştı. İsrail'e dönen futbolcuyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

JEHEZKEL, ANTALYASPOR'DAN ŞİKAYETÇİ

İsrail basınından Sport5'in haberine göre, Jehezkel ödemelerini alamadığı ve kulüpte haksız şekilde kadro dışı bırakıldığını belirterek FIFA'ya şikayetçi oldu. Jehezkel'in Akdeniz ekibinden tazminat olarak 1 milyon 260 bin euro talep ettiği de öne sürüldü.


ANTALYASPOR'UN GERİ ÇAĞIRDIĞI İDDİA EDİLDİ

Haberde, olayın FIFA'ya taşınması sonrası Antalyaspor'dan Sagiv Jehezkel'e çağrı geldiği iddia edildi. İddiaya göre Antalyaspor, PFDK tarafından 8 maçlık cezası sona eren Jehezkel'in Türkiye'ye geri dönerek takımla antrenmanlara çıkmasını talep ediyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime