Turktime

İsrail’in Gazze’deki kara operasyonunda ölen asker sayısı 173’e yükseldi

İsrail ordusu, çatışmalarda 1 askerinin daha ölmesiyle Gazze Şeridi’ndeki kara operasyonunda ölen toplam asker sayısının 173’e yükseldiğini açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
İsrail’in Gazze’deki kara operasyonunda ölen asker sayısı 173’e yükseldi
Haberler / Dünya
2 Ocak 2024 Salı 11:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 7 Ekim’den bu yana sürerken, Gazze Şeridi’ndeki kara operasyonunda hayatını kaybeden İsrail askeri sayısı artmaya devam ediyor.

The Times Of Israel'de yer alan habere göre, İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) çatışmalarda 1 askerinin daha ölmesiyle Gazze Şeridi’ndeki kara operasyonunda ölen toplam asker sayısının 173’e yükseldiğini duyurdu.

IDF, ölen askerin 24 yaşında Çavuş Amichai Yisrael Yehoshua Oster olduğunu belirtti. IDF ayrıca aynı olayda iki askerin de ağır yaralandığını söyledi.

İsrail Savunma Kuvvetleri Güney Komutanı Tümgeneral Yaron Finkelman, Gazze Şehri'nin Daraj ve Tuffah mahallelerini ziyaret ederek, Gazze'deki çatışmaların “bir süre daha devam edeceğini” belirtti. Finkelman, "Hamas'ı burada ve Şeridi'nin her yerinde vurmaya devam edeceğiz" diye ekledi.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime