Turktime

İsrail'den skandal paylaşım

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın NATO Liderler Zirvesi için gittiği Londra'da Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile yaptığı görüşmeden saatler sonra İsrail'den Türkiye aleyhinde skandal bir paylaşım geldi.
ABONE OL
Abone Ol
İsrail'den skandal paylaşım
Haberler / Dünya
5 Aralık 2019 Perşembe 12:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son dönemde Atina-Ankara hattında yaşanan gerilim dün Londra'da bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile yumuşamıştı. Fakat bu gelişmeden kısa bir süre sonra İsrail'den skandal bir paylaşım geldi.

"ATILAN ADIMLARI ENDİŞE İLE TAKİP EDİYORUZ"
İsrail Dışişleri Bakanlığı'nın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "İsrail, Türkiye'nin son dönemde Akdeniz konusunda attığı adımları endişeyle takip ediyor. Türkiye uluslararası deniz kanunlarını görmezden gelerek bölgede barış ve istikrarı tehlikeye atıyor" ifadesi kullanıldı.

"ORTAKLIĞA ÖNEM VERİYORUZ" VURGUSU
Türkiye'nin Kıbrıs açıklarındaki sondaj çalışmaları ve Libya ile varılan anlaşma sonrasında tansiyonun yükseldiği Ankara-Atina hattındaki gerilim ile ilgili paylaşılan bir diğer mesajda ise, "İsrail Yunanistan'a tam desteğini veriyor ve birlik olduğunu tekrar hatırlatıyor. İsrail, Yunanistan ile ortaklığına büyük önem veriyor" ifadesi yer aldı.

DÜN AKŞAM BİR ARAYA GELMİŞLERDİ
NATO Liderler Zirvesi için Londra'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam saatlerinde Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis'i kabul etmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime