Turktime

İsrail'den kaçmak için izdiham yaşanıyor

Abluka altındaki Gazze Şeridi'nden başlatılan saldırının ardından yurt dışından İsrail'e yapılacak birçok uçak seferi iptal edildi. İsrail'in tek uluslararası havalimanı olan Ben Gurion'da yurt dışı çıkış kısmında büyük yoğunluk yaşanırken yurt dışından giriş kısmında ise sadece 1 memur çalışıyor.
ABONE OL
Abone Ol
İsrail'den kaçmak için izdiham yaşanıyor
Haberler / Dünya
9 Ekim 2023 Pazartesi 09:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hamas'ın başlattığı Aksa Tufanı operasyonu sonrası İsrail- Gazze hattında çatışmalar sürerken gündelik hayat tamamen sekteye uğradı.

Yurt dışından İsrail'e yapılacak birçok uçak seferi iptal edildi, Ben Gurion Havalimanı'nın yurt dışına çıkış kısmında da büyük yoğunluk yaşanıyor.

YURT DIŞINDAN GİRİŞLERDE SADECE 1 MEMUR ÇALIŞIYOR

İsrail'in tek uluslararası havalimanı olan Ben Gurion'un yurt dışından girişlerdeki pasaport kısmında sadece bir memurun çalıştığı görüldü. Normal zamanlarda yüzlerce kişinin ülkeye giriş yapabilmek için pasaport sırasında beklediği noktada ancak birkaç kişi AA objektiflerine yansıdı.

İSRAİL'DEKİ HAVALİMANINDA YOĞUNLUK YAŞANIYOR

Ben Gurion Havalimanı'nın yurt dışına çıkış kısmında ise yoğunluk yaşanıyor. İptal edilen uçuşlar nedeniyle birçok kişi saatlerce havalimanında beklemek durumunda kalıyor. Havaalanında AA muhabirine konuşan Michal Paprota, Polonya'dan bir grup turistle İsrail'e geldiklerini ve dün dönüş uçaklarının olduğunu söyledi.

"İNSANLAR ENDİŞELİ"

Uçuşlarının iptal olması nedeniyle havaalanında beklemek zorunda kaldıklarını ifade eden Paparto, "Grubumuzda kadınlar ve çocuklar da var. Yaşananlardan dolayı insanlar endişeli. Uçağımız iptal olduğu için Polonyalı yetkililerle irtibata geçtik ve bugün için bize bir uçak sağladılar. Birazdan ülkemize dönmek için uçağa geçmeyi ümit ediyoruz" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime