Turktime

İsrail çocuk hastanesini vurdu: Ölü ve yaralılar var

İsrail, Gazze'deki katliamına devam ediyor. Dün ambulansları hedef alan İsrail ordusu, bu sabah saatlerinde Gazze’nin batısındaki Nasr Çocuk Hastanesinin girişini bombaladı.
ABONE OL
Abone Ol
İsrail çocuk hastanesini vurdu: Ölü ve yaralılar var
Haberler / Dünya
4 Kasım 2023 Cumartesi 09:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dünyanın gözü Orta Doğu'ya dikilmişken göz göre göre çocuklar Gazze'de öldürülmeye devam ediyor. Hamas’ın 7 Ekim’deki ‘Aksa Tufanı’ndan sonra Gazze’ye yönelik katliam saldırılarına başlayan İsrail bombardımanını 29. günde de sürdürdü. 28 günde 3 bin 700’ü çocuk olmak üzere öldürülen sivil Filistinli sayısı 9 bini aştı.

Gazze’ye kısmi kara harekatı düzenleyen İsrail ordusu ise bölgenin tamamen kuşatıldığını duyurdu. 2 milyonu aşkın Gazzeli sivil ise güneye doğru yolculuklarını sürdürüyor. Ancak İsrail’in ‘hedef dışı’ ve ‘güvenli’ dediği Gazze’nin güneyi de bilinçli olarak vuruluyor.

İşgalci İsrail, dün Şifa Hastanesi kampüsü ile Refah Sınır Kapısı'na yaralı taşıyan ambulans konvoyunu vurdu, en az 13 kişi öldü, 26 kişi de yaralandı.

Öte yandan İsrail havadan gerçekleştirdiği saldırıların yanısıra Gazze bölgesinde iki ayrı noktadan kara operasyonuna başladı. Uzmanlara göre İsrail ordusu Gazze ve Kuzey Gazze bölgelerinde bir kıskaç harekatı gerçekleştiriyor.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime