Turktime

İsrail Dışileri Bakanı Katz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, skandal paylaşımlarına devam ediyor. Katz paylaşımında Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alarak Hamas'a olan desteği nedniyle Türkiye'yi nefret ve şiddetle kınadı.
ABONE OL
Abone Ol
İsrail Dışileri Bakanı Katz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı
Haberler / Dünya
7 Eylül 2024 Cumartesi 22:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan paylaşımlarına devam ediyor.

Türkiye'nin Hamas ile olan ilişkisine dikkat çeken Katz, "Recep Tayyip Erdoğan Hamas'taki dostları uğruna Türk halkını nefret ve şiddet ateşine atmaya devam ediyor. Bugün ise İslam ülkelerini İsrail'e karşı ittifak kurmaya çağırıyor ve "İsrail'in bölgedeki ülkeleri, özellikle de Türkiye'yi fethetmek istediğini" iddia ediyor. Bu tehlikeli bir yalan ve kışkırtmadır. İsrail, sınırlarını ve vatandaşlarını Hamas'ın katillerinden ve tecavüzcülerinden ve İran'ın önderlik ettiği Şii kötülük ekseninden savunuyor" paylaşımını yaptı.

Mesajının devamında Erdoğan'ı susmakla tehdit eden Katz, "Erdoğan ve Müslüman Kardeşler ittifakı, Orta Doğu'daki ılımlı Arap rejimlerini baltalamak için yıllardır İran'la birlikte çalışıyor. Erdoğan susmalı, utanmalı" dedi.

SKANDAL KARİKATÜR

Katz yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Haniye'nin yerine geçen Yahya Sinvar'ı "photoshop" kullanarak yan yana getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime