Turktime

İsmail Kartal, taraftardan özür diledi

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Trendyol Süper Lig'deki Alanyaspor beraberliği sonrasında; "Maçı kazanmayı çok istiyorduk. Maç başından sonuna kadar kontrol bizim elimizdeydi. Oyuncularım çok istekliydi. İki kere kalemize geldiler, ikisi de gol oldu." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
İsmail Kartal, taraftardan özür diledi
Haberler / Spor
11 Şubat 2024 Pazar 23:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Alanyaspor'u konuk etti. Mücadele 2-2 berabere sona erdi ve Sarı-Lacivertliler liderliği ezeli rakibi Galatasaray'a bıraktı.

Maçın ardından Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. 

İsmail Kartal değerlendirmesinde; "Maçı kazanmayı çok istiyorduk. Maç başından sonuna kadar kontrol bizim elimizdeydi. Oyuncularım çok istekliydi. İki kere kalemize geldiler, ikisi de gol oldu. Tabii ki 3. ve 4. golü atmalıyız. Ama çok erken 2. golü yedik." dedi. 

"ÖZÜR DİLİYORUZ"

Taraftarlardan özür dileyen antrenör, "Bu bir puan maçı, şampiyonluğa oynuyoruz. 3 ve 4'ü atmak için oynamalıyız ama çok erken gol yedik. Birazcık tempoyu düşürüp rakibi kontrol altına alabilseydik 3 puanla ayrılabilirdik. Olmadı. Rakip de iyi mücadele etti. Önümüze bakacağız. Kazanmayı çok istedik. Kazanamadığımız için taraftarlarımızdan özür diliyoruz" açıklamasını yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime