Turktime

İsmail Kartal'dan Ali Koç sorusuna yanıt

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 2-0 kazandıkları Antalyaspor maçının ardından açıklamalar yaptı. İsmail Kartal, aday olmayacağını açıklayan Ali Koç'la ilgili gelen soruya cevap verdi.
ABONE OL
Abone Ol
İsmail Kartal'dan Ali Koç sorusuna yanıt
Haberler / Spor
4 Şubat 2024 Pazar 10:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig'in 24. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Müsabakayı 2-0 kazanan Sarı-Lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal maç sonrası açıklamalar yaptı.

3 puan için mutlu olduklarını aktaran Kartal, "Maça baskılı başladık. Gole kadar 2-3 net pozisyonumuz vardı. İçeride 2 ve 3'ü atabilmek için planlarımızı yaptık. Sergen hoca oyunu dengeledi ama biz kompakt kalarak golü bulduk ve maçı kazandık. Antalyaspor iyi bir takım. Buradan 3 puan aldığımız için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Çağlar Söyüncü'nün performansına değinen İsmail Kartal, "Çağlar ilk maçı olmasına rağmen güzel bir performans sergiledi." şeklinde konuştu.

İSMAİL KARTAL'DAN ALİ KOÇ YANITI

Öte yandan İsmail Kartal, seçimde aday olmayacağını açıklayan Ali Koç'la ilgili gelen soruya cevap verdi. Kartal, "Başkanımızın böyle bir açıklaması olmuş ama ben sezon sonu bazı şeylerin gözden geçirilerek değişebileceğini düşünüyorum." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime