Turktime

İsmail Kartal, Fatih Karagümrük maçının ardından değerlendirmelerde bulundu

Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında oynanan Fatih Karagümrük karşılaşmasını değerlendirdi. Kartal, galibiyetin ardındaki sevinci ve transferle ilgili sorulara yanıtlarıyla dikkat çekti.
ABONE OL
Abone Ol
İsmail Kartal, Fatih Karagümrük maçının ardından değerlendirmelerde bulundu
Haberler / Spor
27 Kasım 2023 Pazartesi 00:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe, sahasında Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertli takımının teknik direktörü İsmail Kartal mücadeleyi değerlendirdi.

Maça ilişkin İsmail Kartal, "Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Maçtan önce de söylemiştim. Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Karagümrük takımı var demiştik. Milli takıma en çok oyuncu gönderen takım Fenerbahçe. Oyuncularım 3-4 günde bir maç oynuyor. Sakatlıklar ve eksiklere sığınan bir antrenör değilim demiştim ama bugün de önemli eksiklerimiz vardı. Eksiklerin yerine oynayan oyuncular ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Bugünkü maçı kazanmamız bizim için çok önemliydi. İkinci yarıda oyuncularım bir karakter koydular. Oyuna ağırlığımızı koyarak kazanacağımızı hep berabere konuştuk. Planladığımız gibi, elimizdeki oyuncular da ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Maç başından sonuna kadar da oyuncularımı destekleyen taraftarlara teşekkür ediyorum." dedi.

Transferle ilgili soruyu yanıtlayan İsmail Kartal, "Şu anda herhangi bir arayışımız yok. Sakatlığı bulunan oyuncularımız yavaş yavaş takıma gelmeye başladı. Eksik yerlerimize devre arasında takviye olabilir. Önceliğimiz Nordsjaelland maçına elimizdeki oyuncuları en iyi şekilde hazırlayıp oradan 3 puanla gelmek." açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime