Turktime

İmamoğlu'ndan Kurum'a yanıt: 31 Mart'ı inşallah çıkarır

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti İBB Adayı Murat Kurum'un, "Öyle 4 tane lokanta açıp 'Biz iş yaptık' diye milletin karşısına çıkmaktan utanırız" sözlerine cevap verdi. İmamoğlu, "Çok kötü cevaplar veriyor. 31 Mart’ı inşallah çıkartır" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
İmamoğlu'ndan Kurum'a yanıt: 31 Mart'ı inşallah çıkarır
Haberler / Siyaset
9 Mart 2024 Cumartesi 18:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

31 Mart yerel seçimlerine bir aydan kısa süre kala adaylar arasındaki polemikler de sıklaştı. Özellikle İstanbul'da yaşanan seçim yarışında İmamoğlu ile Kurum arasındaki diyaloglar dikkat çekiyor.

AK Parti'nin İBB Adayı Murat Kurum, rakibi İmamoğlu'na, "Kent lokantasını bir proje olarak İstanbul'a sunmak, çok büyük bir projeymiş gibi bahsetmek bizi hayretlere düşürüyor" sözleriyle yüklenmişti. İmamoğlu'ndan bu sözlere cevap geldi.

"ÇOK KÖTÜ CEVAPLAR VERİYOR"

Pendik'te kanaat önderleriyle bir araya gelen Ekrem İmamoğlu, "Allah akıl versin. Bu laflarından sonra ben ne diyeyim. Ne dersine çalışmış, üzülüyorum. Ne bu milleti tanıyor. Yapılan iyi hizmetleri al da kopyala onlarla dalga geçme. O ‘Kent Lokantaları’nda 2.5-3 milyon insan yemek yedi. Gerçekten şaşırmış durumda, zaman daraldıkça yapamayacağını anlıyor. Kendini ispat çabasında ama çok kötü cevaplar, sözler veriyor. 31 Mart’ı inşallah çıkartır" açıklamasını yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime