Turktime

İlayda Alişan'dan aşk pozları!

Yıldız oyuncusu İlayda Alişan, son olarak sosyal medya hesabından sevgilisi Oğulcan Engin ile aşk pozlarını paylaştı. Güzel oyuncu İlayda Alişan bir süredir birlikte olduğu Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile Amsterdam tatiline çıktı.
ABONE OL
Abone Ol
İlayda Alişan'dan aşk pozları!
Haberler / Magazin
20 Ocak 2024 Cumartesi 15:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ateş Kuşları'nın Gülayşe'si İlayda Alişan'ın şu sıralar aşktan ayakları yerden kesiliyor. İlayda Alişan bir süredir Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile birlikte.

İlayda Alişan, son olarak sosyal medya hesabından sevgilisi Oğulcan Engin ile aşk pozlarını paylaştı. Güzel oyuncu Oğulcan Engin ile Amsterdam tatiline çıktı.

Genç aşıklar Amsterdam sokaklarında romantizmin doruklarına çıkarken o anları ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmedi. İşte İlayda Alişan ile Oğulcan Engin'in aşk pozları.

İlayda Alişan ile Oğulcan Engin birbirlerine çok yakıştırılırken sosyal medyada "Çok şanslısın kayınvaliden Seda Sayan olacak" yorumları yapıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime