Turktime

İki kayıp genç kız ölü bulundu!

Kayıp genç kızlar katledilmiş halde bulundu Geçtiğimiz gün haklarında kayıp ihbarı yapılan yaşları 16 ve 19 olan iki genç kız, vahşice katledilmiş halde bulundu. Genç kızların cesetleri kiralık dairedeki dolaptan çıktı.
ABONE OL
Abone Ol
İki kayıp genç kız  ölü bulundu!
Haberler / Dünya
7 Ocak 2020 Salı 08:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yılbaşı gecesi bir mağazaya gittikten sonra ortadan kaybolan ve 2 Ocak'tan itibaren kayıp olarak aranan iki genç kızın cesetleri bulundu. Yaşları 16 ve 19 olan kızların vahşice katledildiği tespit edildi.

Korkunç olay, günlük ve haftalık olarak kiralanan bir dairenin bir hostes tarafından kiralanmasıyla ortaya çıktı. İçeri girdiğinde dolabı açan hostes, üst üste koyulmuş iki genç kızın cesedini buldu.

Vücutlarında çok sayıda bıçak darbesi bulunan genç kızların kesin ölüm nedenleri adli tıp tarafından yapılacak otopsi tarafından belirlenecek.

Polisin yaptığı araştırmaya göre 19 yaşındaki genç kız ve bir erkek daireyi birlikte kiraladılar. 4 Ocak'ta daireyi boşaltmaları gerektiriyordu. Bugün daireyi kiralayan bir hostes içeri girince şoke eden manzarayla karşılaştı.

İki genç kız defalarca bıçaklanarak katledildikten sonra bir dolaba üst üste konulmuştu. Yapılan hızlı araştırmanın ardından genç kızların katil zanlılarının kimlikleri belirlendi ve halka dağıtıldı. Polis şimdi her yerde iki zanlıyı arıyor.

Erkek zanlı: Ksyondzik Sergey Dmitrievich

Kadın zanlı: Bershatskaya Elizaveta Vasilievna

Kiev'in Podolsky bölgesinde yaşanan korkunç olay tüm halka tedirginliğe neden olurken, katillerinin yakalanması için protesto gösterisi düzenlendi.

Öte yandan adı açıklanmayan polis kaynaklarının genç kızların öldürülmeden önce işkence gördüğüne dair işaretler olduğunu ifade etti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime