Turktime

İki kadın müzisyen: 'İlk Atlas'

Mezzosoprano Senem Demircioğlu ve piyanist İklim Tamkan’ın, Fazıl Say prodüktörlüğünde çıkardıkları ilk albümleri 'İlk Atlas' 31 Mart’tan itibaren tüm müzik marketlerde yerini almaya hazırlanıyor.
ABONE OL
Abone Ol
İki kadın müzisyen: 'İlk Atlas'
Haberler / Kültür
30 Mart 2017 Perşembe 12:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Klasik müzik kökenli sanatçılar Senem Demircioğlu ile İklim Tamkan'ın bir araya gelerek, Cemal Süreya, Edip Cansever, Metin Altıok ve Behçet Aysan gibi şairlerin şiirlerinin yorumladıkları albüm ‘İlk Atlas’ Fazıl Say'ın prodüktörlüğünde ve yapımcılığında müzik marketlerde yerini almaya hazırlanıyor.




Yolları ilk olarak Avusturya'da müzik eğitimi aldıkları yıllarda kesişen Senem Demircioğlu ile İklim Tamkan'ın ilk albümleri dinleyenleri sıra dışı bir müzik ziyafetine davet ediyor. Senem Demircioğlu'nun vokal olarak, İklim Tamkan'ın piyanosuyla yer aldığı albümde; Fazıl Say'ın İklim Tamkan tarafından düzenlenmiş iki şarkısı ve Doğan Duru'nun da ikili için özel olarak yaptığı bestesi dikkat çekiyor. Albüme ismini veren şarkı; ‘İlk Atlas’ olmak üzere Ajlan Akyuz’un de ikili için bestelediği 4 parça bulunuyor. Albümde, operacı kimliğinden sıyrılarak farklı tarzlarda şarkı söyleyen Senem Demircioğlu ve klasik eğitim almış bir piyanist olmasına rağmen çarpıcı düzenlemeleriyle dikkat çeken İklim Tamkan'ın birlikte besteledikleri ‘Artık Her Şey Bitti’ ise albümün en sıra dışı şarkısı olarak yer alıyor.


Sözcü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime