Turktime

İYİ Parti'den İstanbul için yeni aday! Dikkatler Meral Akşener'e çevrildi

İstanbul Büyük Şehir Başkanlığı için İYİ Parti Grup Sözcüsü Dr. Suat Sarı'nın adı geçiyor ve adaylık iddiaları doğrulandı. İşte detaylar...
ABONE OL
Abone Ol
İYİ Parti'den İstanbul için yeni aday! Dikkatler Meral Akşener'e çevrildi
Haberler / Siyaset
17 Kasım 2023 Cuma 23:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ PARTİ'NİN İSTANBUL STRATEJİSİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimlerde 81 ilde kendi adaylarını çıkaracaklarını açıkladı. Bu açıklamanın ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeni bir adaylık ortaya çıktı.

DR. SUAT SARI'NIN VİZYONU

İstanbul'un en önemli sorunlarından biri olan trafik ve ulaşım konusunda birikimi ve liyakatiyle dikkat çeken Dr. Suat Sarı, Cumhuriyet gazetesine yaptığı açıklamada sorunlara çözüm getirmeyi hedeflediğini belirtti.

TRAFİK VE ULAŞIMIN ÇÖZÜM ADAYI

Dr. Sarı, İstanbul'un trafik ve ulaşım sorunlarına odaklanarak, "Bugüne kadar bu alanda benim birikimim ve liyakatimde bir aday çıkmadığı için ve bu konuda onlarca proje geliştirmiş bir teknokrat olarak İstanbul’un birikmiş sorunlarını çözmeye, aday adayı olmaya karar verdim. Genel başkanımın uygun görmesi halinde bu kente katacağım çok yüksek katma değerler var. İstanbul için yollara çıkıp büyük bir enerji harcamaya hazırım." şeklinde açıklamalarda bulundu.

İYİ PARTİ'DEKİ İSTİFALAR

Dr. Sarı, İYİ Parti içinde yaşanan istifalara da değindi. Siyasetin bir iddia meselesi olduğunu vurgulayan Sarı, hedeflerine ulaşamayan insanların istifa haklarını kullandıklarını belirtti. Ayrıca, geçmişte birlikte çalıştığı istifa eden üyelerin önemli katkılar sağladığını ifade etti ve bu istifaların zaman içinde yeni katılımlarla dengeleneceğine inandığını dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime