Turktime

İYİ Parti'den Ankara'da değişiklik: Adayını geri çekti!

İYİ Parti'nin Ankara İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Elmadağ Belediye Başkan adayı Cemalettin Delice'yi adaylıktan geri çektiği bildirildi.
ABONE OL
Abone Ol
İYİ Parti'den Ankara'da değişiklik: Adayını geri çekti!
Haberler / Siyaset
17 Şubat 2024 Cumartesi 09:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti'de yerel seçimlere az bir süre kala Ankara'da önemli değişiklikler yaşanıyor. Partinin Ankara İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Elmadağ İlçe Başkanı Ahmet Dağlı ve yönetimi görevden alınırken, Elmadağ Belediye Başkan adayı Delice'nin adaylıktan çektirildiği duyuruldu.

İSMAİL SERDAR KARA DA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Ayrıca, İYİ Parti Altındağ İlçe Başkanı İsmail Serdar Kara'nın da görev değişikliği nedeniyle görevinden ayrıldığı belirtildi.

Parti yetkilileri, bu değişikliklerin yerel seçim öncesi yapılan stratejik değerlendirmeler sonucunda gerçekleştirildiğini ifade etti. İYİ Parti'nin Ankara'daki teşkilat yapılanmasında yaşanan bu değişikliklerin, partinin seçim stratejisi ve hedefleri doğrultusunda yapıldığı vurgulandı.

Elmadağ İlçe Başkanı ve yönetiminin görevden alınmasıyla ilgili detaylar henüz açıklanmazken, partinin yeni atamalar ve aday değişiklikleriyle ilgili yakın zamanda açıklama yapılması bekleniyor.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime