Turktime

İYİ Parti'de istifa: AK Parti'ye katıldılar!

İYİ Parti İl Meclis Üyesi ve İlçe Belediye Meclis üyelerinin de aralarında bulunduğu bir grup, dün düzenlenen törenle AK Parti’ye katıldı.
ABONE OL
Abone Ol
İYİ Parti'de istifa: AK Parti'ye katıldılar!
Haberler / Siyaset
21 Eylül 2021 Salı 16:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti Horasan İl Meclis Üyesi Kenan Kaya, İYİ Parti İlçe Belediye Meclis Üyesi Orhan Kutluk, son seçim dönemi İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Adayları Recep Sazil, Yusuf Ulusoy ve Halit Aydemir partilerinden istifa ederek AK Parti’ye katıldı.

Katılım nedeniyle AK Parti İl binasında düzenlenen rozet takma törenine AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve İl Yönetimi, AK Parti MKYK Üyesi Abdürrahim Fırat, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Horasan Belediye Başkanı Hüseyin Sağlam ve AK Parti İlçe Başkanları katıldı.

"SUNİ GÜNDEMLERE VAKTİMİZ YOK"

Törende konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, AK Parti’nin her zeminde birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunun altını çizerek, “Hür siyaset AK Parti çatısı altındadır. Burada her üye halk için ve hak için hizmet verir ve elbette yalandan, dolandan medet ummaz. Çünkü yalan dolan, suni gündemler yapacağı bir iş, yapacağı bir hizmet bulunmayanların meşgalesidir. Biz havadan karaya, yerelden genele farklı bir yelpazeye yayılmış hizmet ağında Sayın Cumhurbaşkanımızın çizdiği hedeflere koşmaktan, muhalefetin boğulduğu boş işlere vakit bulamıyoruz. Bunu halkımız da pekala görmekte ve takdir etmektedir. Zaten bugün yaşanan katılım da bundan önce yaşanan katılımlar da bunun en güzel örneğidir” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime