Turktime

İYİ Parti'de Ankara depremi! 4 ilçe başkanı görevden alındı

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım, Akyurt, Çubuk, Haymana ve Beypazarı ilçe başkanlarının görevden alındığını duyurdu.
ABONE OL
Abone Ol
İYİ Parti'de Ankara depremi! 4 ilçe başkanı görevden alındı
Haberler / Siyaset
21 Aralık 2023 Perşembe 18:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP’nin iş birliği önerisini reddeden İYİ Parti’de yerel seçimlere kendi adayları ile gireceğini duyurmasından sonra sular durulmuyor.

İYİ Parti ile CHP arasında arasında süren gerilimde yeni bir perde açıldı. Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na açıktan savaş ilan ederken, yapılan son açıklamalar bomba etkisi yarattı.

"BENİM FİKRİM, BENİM TALİMATIM!"

“Tek başına seçim” kararının ardından İYİ Parti ile CHP arasında gizliden yaşanan gerilim, boyut atladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, CHP'ye yönelik “savaş ilanı” çıkışı gündemi sarstı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Uşak İl Başkanlığı’nı ziyaretinde, İYİ Parti’den istifa eden İBB Meclisi Grup Başkanvekili İbrahim Özkan’ın, “kendisinin de bilgisi dahilinde CHP ile görüşmeler yaptığına” ilişkin sözlerine, sert cevap verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener parti içi istifalar sonrası geçtiğimiz gün, “Anlaşıldı ki bir el devreye girmiş durumda. İlçe başkanlarımız aranıyor, belediye meclis üyelerimiz aranıyor, il kurulu üyelerimiz aranıyor, gençlik kollarımız aranıyor, herkesler aranıyor. "Ayrılın" deniyor, niçin? GİK'in aldığı o kararın ortadan kaldırılması için. GİK'e kararı ben aldırtmadım, açık net arkadaşlarım kendileri aldılar kararları. Her biriyle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Şimdi buradan ilan ediyorum. Bu benim fikrim, benim talimatım. Tek başına giriyoruz, her yerde tek başına giriyoruz, Ankara'da da tek başına giriyoruz, İstanbul'da da tek başına giriyoruz. Her ilçede de tek başına giriyoruz” açıklamasında bulunmuştu.

ANKARA’DA DEPREM

Ankara Milletvekili Yüksel Arslan'ın istifa etmesinin ardından yeni bir gelişme daha yaşandı. İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım, Akyurt, Çubuk, Haymana ve Beypazarı ilçe başkanlarının görevden alındığını bildirdi.

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım’ın paylaşımı şu şekilde:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime