Turktime

Husumetlisini öldüren baba ve oğlu için ‘Müebbet' hapis talep edildi

Eskişehir'de çıkan silahlı çatışma sonucu 20 yaşındaki Hüseyin Yurdusever'in ölümüyle ilgili yargılanan baba ve oğlu hakkında açıklanan mütalaada, ‘Kasten öldürme' suçundan ayrı ayrı müebbet hapisle cezalandırılmaları talep edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Husumetlisini öldüren baba ve oğlu için ‘Müebbet' hapis talep edildi
Haberler / Güncel
7 Haziran 2024 Cuma 18:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şeker Mahallesi'nde bulunan Kazım Taşkent Eskişehir Şeker Fabrikası'nın arka girişinde 4 Ekim 2023'te meydana gelen olayda, aralarında husumet bulunduğu öğrenilen şahıslar arasında silahlı çatışma çıktı. Olayda, 20 yaşındaki Hüseyin Yurdusever hayatını kaybederken silahlı çatışma yaşadığı Hüseyin T. ile oğlu Süleyman T. yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Tedavilerinin ardından adliyeye sevk edilen baba ve oğlu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Eskişehir 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanıklar Hüseyin T. ve oğlu Süleyman T. hazır bulundu. Duruşmaya, maktul Hüseyin Yurdusever'in yakınları ve taraf avukatları katıldı.

Mahkeme heyeti huzurunda alınan tanık ifadesinin ardından Cumhuriyet Savcısı, mütalaasını açıkladı. Cumhuriyet Savcısı mütalaasında, her iki sanığın da ‘Kasten Öldürme' ve ‘Ruhsatsız Silah Bulundurmak' suçundan cezalandırılmasını ve ‘Kasten Öldürme' suçundan ayrı ayrı müebbet hapse mahkum edilmelerini talep etti.

Mahkeme heyeti, sanıkların avukatına mütalaaya itiraz için süre vererek duruşmayı 10 Temmuz'a erteledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime