Turktime

Hikmet Karaman'dan şampiyonluk açıklaması

Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü teknik direktörü Hikmet Karaman, başkent temsilcisinin 1949 yılında elde ettiği şampiyonluğun tescil edilmesi gerektiğini söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
Hikmet Karaman'dan şampiyonluk açıklaması
Haberler / Spor
5 Nisan 2021 Pazartesi 16:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü teknik direktörü Hikmet Karaman, başkent temsilcisinin 1949 yılında elde ettiği şampiyonluğun tescil edilmesi gerektiğini açıkladı.

1949 YILINDAKİ ŞAMPİYONLUĞU İSİYOR

Radyospor'a verdiği demeçte, 1959 yılı öncesinde MKE Ankaragücü'nün elde ettiği 1949 yılı şampiyonluğunun tescil edilmesi gerektiğine inandığını ifade eden Hikmet Karaman, "1949 yılındaki şampiyonluğumuzun tescil edilmeli. Fakat bu bize yetmez bu şampiyonluk geçmiş de kaldı, yeni doğan çocukları Ankaragücü taraftarı yapmamız için yeni bir şampiyonluk da yaşamak gerek." dedi.

MKE Ankaragücü Başkanı Fatih Mert geçtiğimiz hafta içerisinde "1959 Öncesi Şampiyonlukları Bulunan Ankara Kulüpleri" toplantısı çerçevesinde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile bir araya gelmiş ve Başkan Koç ile Türkiye şampiyonluklarının neden Süper Lig'e dahil edilmesi gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulunmuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime