Turktime

Hastanelerde aşı yoğunluğu

Korona aşılarındaki yoğunluk bazı hastanelerde randevu sistemini aksattı. Randevu almasına rağmen aşı olmadan dönen vatandaşlar oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Hastanelerde aşı yoğunluğu
Haberler / Sağlık
16 Haziran 2021 Çarşamba 08:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sağlık Bakanlığı'nın 40 yaş üstü yaş grubuyla birlikte birçok meslek grubu ve SGK'lı tüm çalışanlara COVID-19 aşılamasını başlatmasıyla hastanelerde akşam saatlerine kadar yoğunluk oluştu.

Sözcü'de yer alan habere göre, İstanbul Kartal'da Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden SÖZCÜ Whatsapp Haber Hattı'na ulaşan bir vatandaş, “Aşırı yoğunluk vardı. Şaşırdım. 40 yaş kontenjanından yararlandım. Aşımı saatinde oldum ancak yoğunluk korkutucuydu. Yetkililerin bir el atması lazım. Hastanenin bahçesi sanki konser alanı gibiydi” dedi.

“RANDEVU SİSTEMİ UYGULANAMIYOR”

İzmir Urla Devlet Hastanesi'nden bir vatandaş ise, “Berbat bir durumdu. Küçücük alanda neredeyse 500 kişi bekliyordu. Aşımı oldum ama biz şanslı gruptanız. 21.10'a randevu almıştık, 23.00 civarında aşı olduk. Bir sürü bekleyen ve randevu almasına rağmen aşısını olamayanlar vardı. Randevu sistemi yoğunluktan dolayı uygulanamıyor. Hastane yetkilileri ‘24.00'dan sonra işlem yapmayacağız, bugün gidin, yarın gelin’ diye uyardı” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime