Turktime

Hande Erçel'in kombininin bedeli dudak uçuklattı

Şu anda 'Bambaşka Biri' adlı dizide 'Savcı Leyla' karakterini canlandıran Hande Erçel, İtalya'da çekilen fotoğraflarını paylaştı. Erçel'in kombin fiyatı ise oldukça dikkat çekti.
ABONE OL
Abone Ol
Hande Erçel'in kombininin bedeli dudak uçuklattı
Haberler / Magazin
9 Kasım 2023 Perşembe 12:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son olarak Burak Deniz ile birlikte yer aldığı yeni projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, şimdilerde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme geliyor.

Tüm yazı birlikte yurt dışında tatil yaparak geçiren ikiliden 29 yaşındaki Erçel, son olarak 31.2 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi. İtalya'da çekilen pozlarını peş peşe yayınlayan ünlü isim, tarzıyla kısa sürede 1.5 milyon beğeniye ulaştı.

KOMBİNİN FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

Takipçileri, güzel oyuncuya; "Yahu inanılmazsın ya! Maşallah", "Bu kadar güzel olmak zorunda mısın?" ve "Kelebek gibisin" gibi 8 bine yakın yorum yaptı. Erçel'in sosyal medyada gündem olan bu paylaşımının ardından, tarzının fiyatı da ortaya çıktı.

'Fenomenler Ne Giymiş?' adlı Instagram sayfasının paylaşımına göre; ünlü bir markanın 17 bin 361 TL değerindeki elbisesini giyen ünlü isimin ayakkabıları ise 44 bin 152 TL.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime