Turktime

Hande Erçel ile Serenay Sarıkaya pişti oldu!

Serenay Sarıkaya, Hande Erçel'in giydiği kıyafetle çekilen pozlarını paylaşınca sosyal medyanın diline düştü. İki oyuncunun hayranları, Sarıkaya ve Erçel'i kıyasladı.
ABONE OL
Abone Ol
Hande Erçel ile Serenay Sarıkaya pişti oldu!
Haberler / Magazin
8 Ekim 2021 Cuma 15:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hem özel hayatı hem sosyal medya paylaşımlarıyla adında söz ettiren 29 yaşındaki ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, pozlarıyla gündem olmaya devam ediyor.

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde 'Şahmeran' adlı projesiyle meşgul olan Sarıkaya, ünlü bir markaya ait kombiniyle çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

BİNLERCE KEZ BEĞENİLDİ
9,2 milyon takipçisi olan Instagram hesabından peş peşe pozlarını yayınlayan güzel oyuncu, paylaşımına yılan emojisiyle birlikte "Hazırsanız başlıyorum" notunu düştü.


Sarıkaya'nın pozlarının güzelliğinin yanı sıra dikkat çeken bir detay ise, eski sevgilisi Kerem Bürsin'in yeni aşkı Hande Erçel ile pişti olması oldu. 27 yaşındaki Erçel, aynı kıyafeti daha önce giymişti.

Durumu fark eden iki oyuncunun hayranları, paylaşımlara yorumlar yağdırarak adeta "Hangisine daha çok yakıştı?" yarışı yaptı.

"SERENAY SARIKAYA DAHA İYİ TAŞIMIŞ"
Hande Erçel ile Serenay Sarıkaya böyle pişti olduSosyal medya kullanıcıları, bu piştiyle ilgili "Serenay Sarıkaya kesinlikle daha iyi taşımış. Aurası çok iyi", "Hande çok güzel ama Serenay kıyafet taşıma konusunda çok iyi", "Hande yedi ay önce giydi bunu. Serenay aynısını giymek zorunda mı her defasında? Hande'de çok daha güzel, naif durmuş", "Bunu şu an Kerem Bürsin'e sorsak o bile Serenay der" ve "Hande ne giyse yakışıyor" gibi yorumlar yaptı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime