Turktime

Hamas'ın kaçırdığı dövme sanatçısı kadının kafatası bulundu

Hamas’ın saldırısının gerçekleştiği gün ortaya çıkan bir videoda görülen dövme sanatçısı Shani Louk’un akıbeti belli oldu. Bild’e konuşan İsrail cumhurbaşkanı Herzog, “Bunu söylemekten dolayı gerçekten çok üzgünüm ama Shani Nicolee Louk’un katledildiğini ve öldüğü haberini aldık” dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Hamas'ın kaçırdığı dövme sanatçısı kadının kafatası bulundu
Haberler / Dünya
31 Ekim 2023 Salı 09:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

7 Ekim’den beri Orta Doğu’da sular durulmazken, Hamas’ın saldırısının gerçekleştiği gün ortaya çıkan bir videoda görülen dövme sanatçısı Shani Louk’un akıbeti belli oldu.

7 Ekim’de sosyal medyada paylaşılan bir videoda Louk’a ait olduğu tahmin edilen bir kadın bir aracın üzerinde taşınırken görülmüştü. Bilinci kapalı olduğu düşünülen Louk’un bacağının ters pozisyonda olması ve yarı çıplak vaziyette olması gündem olmuştu. Aynı videoda Hamas militanları Louk’a tükürmüş ve hakaret ederken görüntülenmişti.

23 yaşındaki genç kadının ailesi de önce kızlarının hayatta olduğuna dair bir inanç beslediklerini söylerken dün Louk’un öldürüldüğü duyurulmuştu. Dün akşam saatlerinde ise İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog Alman medyasına konuştu. Bild’e konuşan Herzog, “Bunu söylemekten dolayı gerçekten çok üzgünüm ama Shani Nicolee Louk’un katledildiğini ve öldüğü haberini aldık” dedi.

Herzog, “Louk’un kafatası bulundu. DNA sonuçları da kimlik tespiti yapılabilmesini sağladı. Bu, bu barbar, sadist hayvanların İsraillilere saldırırken, işkence ederken ve öldürürken onun kafasını kestikleri anlamına geliyor. Bu büyük bir trajedi ve ailesine en derin taziyelerimi sunuyorum” dedi.

Louk’un annesi Ricarda Louk da Alman medya kuruluşu RTL/ntv’ye konuştu. Louk, “En azından acı çekmemiş. Kızımın bedeni henüz bulunamadı ama kafatasından bir parça bulundu ve DNA testi onun kızıma ait olduğunu ortaya çıkardı” dedi.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Abc
 31 Ekim 2023 Salı 09:38
Skrt yalancilar. Sizin 1 tonlul nombalarla parcalanmis olmasin diger 10 bin cocuk gibi!

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime