Turktime

Halil Umut Meler'e saldıran Faruk Koca'nın ifadesi ortaya çıktı

Hakem Halil Umut Meler'e saldırdığı için tutuklanan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın ifadesinde "Yumruk değil, tokat attım. Ben tokat attıktan 5 saniye sonra kendisini yere attı" dediği öğrenildi.
ABONE OL
Abone Ol
Halil Umut Meler'e saldıran Faruk Koca'nın ifadesi ortaya çıktı
Haberler / Spor
12 Aralık 2023 Salı 11:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçında hakem Halil Umut Meler'e yumruk attığı için tutuklanan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın ifadesinde neler söylediği ortaya çıktı.

"TOKAT ATTIKTAN 5 SANİYE SONRA YERE DÜŞTÜ"

Faruk Koca'nın ifadesinde "Maç içerisinde hakemin vermiş olduğu kararlara çok sinirlendim. Bundan sonra da sahanın içerisine girerek hakeme yönelik tepkimi sözlü olarak dile getirecektim ama kendisine bir tokat attım. Tokat şiddetli değildi. Sadece tokat attım. Ben tokat attıktan 5 saniye sonra kendisini yere attı." dediği öğrenildi.

Başkan Koca, Meler'in yüzündeki morlukların ise yere düştükten sonra aldığı tekme darbeleri nedeniyle meydana gelmiş olabileceğini söyledi.

Koca ile birlikte tutuklanan diğer iki kişinin ise ifadelerinz "Tekme attık ama hakeme gelip gelmediğini bilmiyoruz" dedikleri belirtildi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime