Turktime

Halil Umut Meler, bir süre dinlenip geri dönecek

Çirkin saldırı sonrasında 'Hakemliği bıraktı' denilen Halil Umut Meler, meslektaşları ve gözlemcilerin birlik içinde yanında bulunmasından dolayı çok mutlu oldu. Bir süre dinlenip geri dönecek.
ABONE OL
Abone Ol
Halil Umut Meler, bir süre dinlenip geri dönecek
Haberler / Spor
14 Aralık 2023 Perşembe 11:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ligin 15. haftasının kapanışında Ankaragücü ile Rize'nin 1-1 berabere kaldığı maçtan sonra Sarı-Lacivertliler'in artık 'eski' başkanı olan Faruk Koca'nın yumruklu saldırısına uğrayan ardından yerde yüzü tekmelenen Halil Umut Meler, görevine devam etme eğiliminde. Sıcağı sıcağına 'Hakemliği bıraktı' denilse de durum şu an böyle değil. Meler, meslektaşları ve gözlemcilerin birlik içinde yanında olmasından dolayı çok mutlu oldu.

Şu anda Türk futbolunun 1 numaralı hakemi olarak gösterilen, Şampiyonlar Ligi'nde kritik maçlar yöneten, EURO 2024'te de görev alması beklenen Halil Umut Meler, bir süre dinlendikten sonra yeniden sahalara dönmeyi düşünüyor. Bu zaman hakkında ise net bir bilgi yok. 1 ayı bulabilir... Başarılı hakem, bu süreçte istirahat edip, endişelenen ailesiyle bolca vakit geçirmek istiyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime