Turktime

Hakem krizini bakanlar çözdü

MHK ve TFF Başkanlarının, Meler'in yumruk yediği gece hastaneye gitmeyip, toplantı yapması, hakemler arasında rahatsızlık yarattı.
ABONE OL
Abone Ol
Hakem krizini bakanlar çözdü
Haberler / Spor
16 Aralık 2023 Cumartesi 00:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BAKANLARIN MÜDAHALESİ

Hakemler, maçlara çıkmama kararı almışken, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya devreye girdi. İki bakan, hakemlere can güvenliği konusunda güvence vererek, Spor Şube polislerinin onları koruyacağına dair garanti verdiler. Böylece hakemler, bakanların sözlerine dayanarak maçları yönetmeye ikna oldular.

ERTELENEN MAÇLAR

Hakemler, bir diğer rahatsızlık konusu olarak erteleme tarihini dile getirdi. Maçların 23 Aralık'ta başlamasını isteyen hakemlere karşılık, Türkiye Futbol Federasyonu 19 Aralık kararı alarak süreci 4 gün öne çekince, öfke daha da arttı.

HAKEMLERİN BOYKOT KARARI

Moral kampına aileleriyle gitmeme ve boykot kararı alan hakemler, bakanlara verdikleri söz nedeniyle maçları yönetme kararına sadık kaldılar. Bu müdahale ve ikna süreci, sahaya çıkışlarını sağlamış oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime