Turktime

Hadise'den çarpıcı Roberto Carlos itirafı!

Hadise, bir magazin dergisine önemli açıklamalar yaptı. Ünlü şarkıcı bir dönem fazla kiloları nedeniyle linç edilmesi hakkında “Obez dediler, Roberto Carlos bacaklı olduğumu söylediler” sözleriyle isyan etti.
ABONE OL
Abone Ol
Hadise'den çarpıcı Roberto Carlos itirafı!
Haberler / Magazin
7 Nisan 2021 Çarşamba 10:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son dönemde sosyal medyada makyajsız fotoğraf paylaşma akımı başlatan Hadise L’Officiel dergisinin nisan ayı sayısına kapak oldu.

Dergiye verdiği pozlarda bile en ufak rötuşa karşı çıkan 35 yaşındaki şarkıcı, çekimlerden sonra önemli açıklamalar yaptı.

“ÇOĞUNLUKLA KADINLAR NEFRET KUSTU”

Yıllar önce fazla kiloları nedeniyle linç edildiği için üzgün olduğunu ifade eden Hadise, "Ben bu linç kültürünün faturasını en ağır ödeyen isimlerden biriyim. Obez dediler, Roberto Carlos bacaklı dediler, çok zayıf, çok çirkinleşti, sivrisineğe döndü dediler. Söylemedikleri söz kalmadı. Hepsini yaşadım. Acı olan da çoğunlukla kadınların bu nefreti kusması. O dönem sosyal medya bu kadar yaygın kullanılmıyordu. Destek görmem gereken anlarda destek görmedim" ifadelerini kullandı.

“ÖZ DUYGULARIMLA BARIŞIĞIM”

Sözlerini sürdüren Hadise, "İnsanın kendisiyle imzaladığı ebedi bir barış yok bence. Zaman zaman küstüğüm de oluyor ama öz duygumla her daim barışığım" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime