Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Milli Takım’ın Dünya Kupası play-off süreci öncesinde değerlendirmelerde bulundu.
“BÜYÜK KONUŞMAK DOĞRU DEĞİL”
TRT Spor'a konuşan Hacıosmanoğlu, Dünya Kupası hedefiyle ilgili yaptığı açıklamada temkinli bir dil kullanarak, başarı için sahada sonuç alınması gerektiğini vurguladı. “Büyük konuşmak iyi bir şey değil” diyen Hacıosmanoğlu, Türkiye’nin bu süreci başarıyla geçmesi gerektiğini ifade etti.

RAKİPLERE NET MESAJ
Romanya, Kosova ve Slovakya karşısında alınacak sonuçların belirleyici olacağını dile getiren Hacıosmanoğlu, “Bu takımları yenemedikten sonra Dünya Kupası’na gitmenin anlamı yok” sözleriyle dikkat çekti.
A Milli Takım kadrosuna güvendiğini belirten Hacıosmanoğlu, oyuncuların hem kalite hem de karakter açısından güçlü bir yapıya sahip olduğunu söyledi. Takımın her şeyi hak ettiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, kura sürecinin de avantajlı geçtiğini dile getirdi.
Hacıosmanoğlu'nun açıklaması şöyle: "Hep istiyoruz, millet olarak istiyoruz. Cenabı Allah, yarından başlayıp iki sınavı başarıyla geçmeyi nasip etsin. Dünya Kupası bizi bekliyor. İnşallah gidip orada başarılı oluruz ve başarılı olacağımıza inanıyoruz. Büyük konuşmak iyi bir şey değil ama Romanya, Kosova ve Slovakya'yı yenemedikten sonra Amerika'ya gitmeyelim."
“Hep söyledim, bazı arkadaşlar alınıyor ama kimseye karaktersiz demiyorum, çok iyi bir takımımız var kalite ve karakter yapısı olarak. Her şeyi hak ediyorlar. Çok güzel bir kura çektik Amerika'da. Cenabı Allah, şu iki maçı kazasız atlatmayı nasip etsin.”