Turktime

Gülseren Ceylan Mehmet Ali Erbil ile ayrıldıklarını açıkladı! Sebebi çok şaşırtacak!

Nikah masasına oturmaları beklenen Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan çiftinden şaşırtan haber geldi. Son olarak Gülseren Ceylan, Instagram hesabından Mehmet Ali Erbil ile ayrıldıklarını açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Gülseren Ceylan Mehmet Ali Erbil ile ayrıldıklarını açıkladı! Sebebi çok şaşırtacak!
Haberler / Magazin
31 Ekim 2023 Salı 16:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Zaman zaman aşk hayatıyla adından söz ettiren şovmen Mehmet Ali Erbil, bu defa gönlünü kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'a kaptırdı. Mehmet Ali Erbil ile aynı evi paylaşmaya başladığı genç sevgilisi Gülseren Ceylan canlı yayında aşkını geçtiğimiz aylarda haykırmıştı.

'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlanan Gülseren Ceylan, Erbil'e aşkını haykırarak şunları söylemişti: Öncellikle ben 24 değil 26 yaşındayım. Mehmet Ali Erbil'in kriterlerine uyuyorum. 5 ay önce tanıştık 2 aydır da beraber yaşıyoruz.

"ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAŞIYORUZ"

Ailem ilişkimden haberdar ve onaylıyor. Ailem Almanya'da yaşıyor, bir süre orada yaşayıp ülkeye geldim. Mehmet Ali Erbil ile ciddi bir yoldayız, bütün ailesi de biliyor. Mali'yi tanıyan herkes ondan neden etkilendiğimi bilir. Durumun parayla ilgisi yok. Ben onun yanında çok mutluyum. Hayatımda hiç mutlu olmadığım kadar mutluyum kimsenin ne dediği de umurumda değil" dedi.

Gülseren Ceylan, çok konuşulan sözlerine şöyle devam etmişti: "Çok güzel şeyler yaşıyoruz. Evlenirsek çocuk isteyebilirim. Evlilik sözleşmesi isterlerse imzalarım. Benim ünlü kalma gibi bir derdim yok. Sosyal medya üzerinden tanıştık.

Şu an gözüm Mehmet Ali Erbil'den başkasını görmüyor. Bana 30 yaşında bir adamın veremediği birçok şeyi veriyor. Çok eğleniyoruz. Ben daha önce hastanede çalışıyordum, hemşireydim. Mehmet Ali Erbil'in çocuklarıyla tanıştım aramız çok iyi. Yasmin Erbil'le aynı yaştayız. Beni kıyafet tercihimden dolayı çok kıskanıyor."

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil (66), kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'ın bu sözlerinin ardından doğum günü partisinde özel yapım bir yüzük hediye ederek evlilik teklifinde bulunmuştu.

26 yaşındaki güzel, "sevgilisinden kendisine ev almasını istediği, bunun üzerine ünlü şovmenin nişanlısıyla yollarını ayırdığı" iddiasına cevap vermişti.

Ev istediğim yalan! En başından beri beraber yaşıyoruz. Onun olduğu her yer zaten benim evim, o yüzden ekstra bir ev aldırmama ihtiyaç yok.

"KENDİSİNE HAYATTA BAŞARILAR DİLERİM"

İlişkileriyle gündemden düşmeyen ikiliden Gülseren Ceylan, 12.7 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden şoke eden bir açıklamada bulundu.

Ünlü şovmen ile ayrıldıklarını duyuran Ceylan, şu ifadeleri kullandı:

Mehmet Ali Erbil ile yollarımı ayırdım. Kendisine hayatta başarılar dilerim. Size buradan toplu cevap olsun, bir daha bu konu hakkında konuşmayacağım.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime