Turktime

Gülşen'den yeni şarkı müjdesi!

Kıbrıs’ta sahne alan popçu Gülşen, "Yeni şarkım 17 Mayıs'ta geliyor. Şu an her şey hazır.” Diyerek yeni şarkısının müjdesini verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Gülşen'den yeni şarkı müjdesi!
Haberler / Magazin
7 Mayıs 2024 Salı 15:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kıbrıs’ta sahne alan Gülşen, "Yeni şarkım 17 Mayıs'ta geliyor. Şu an her şey hazır.” Diyerek yeni şarkısının müjdesini verdi.

"BİRAZ ÇEKİŞMELER OLUYOR"

Eşi Ozan Çolakoğlu ile birlikte çalışırken aralarında zaman zaman çekişme olduğundan da itiraf eden Gülşen, "İkimiz de işimizde çok titiziz. Ben şarkıyı bitirdikten sonra tezcanlılık yapıyorum, bir an önce duymak istiyorum. Üzerinde çalışırken biraz acele ettirmeye çalışıyorum ona. O süreçte biraz çekişmeler oluyor" dedi.

İş dışında sadece oğluyla vakit geçirdiğini söyleyen Gülşen, oğlunun da müziğe eğilimi olduğunu ve müziği çok sevdiğini açıkladı.

2004 yılında düzenlenen şarkı yarışmasında birinci olan Sertab Erener'in, bu yılki organizasyonda konuk olarak sahneye çıkacağı hatırlatılan şarkıcı, "Sertab'ın şarkısı harikaydı.Hala dinledikçe heyecanlanıyorum" derken kendisinin yarışmaya katılmak isteyip istememesi sorusuna da yanıt verdi.

Tekrar böyle bir şey gündeme gelirse ülkem için yapamayacağım hiçbir şey yok. Bu sadece şarkı söylemek değil. Ülkemi çok seviyorum. Bizim ülkemiz gibisi dünyada yok."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 bebekhayatoyunu
 21 Haziran 2024 Cuma 02:46
Tontişgülşen hayranı minik icardi
 minik icardi
 4 Haziran 2024 Salı 13:56
Netd müziğe yüklenen klibe tontişbal yazacağım çünkü cici görüntü

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime