Turktime

Gomis'in kontenjanı şimdiden doldu! O yıldız bedavaya gelecek

Galatasaray'da sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Bafetimbi Gomis'in yerini dolduracak isim belli oldu. Sarı kırmızılı takım, Glasgow Rangers ile sözleşmesi bitecek olan Alfredo Morelos'u transfer etmeye hazırlanıyor. Bafetimbi Gomis'in ayrılığı şimdiden absorbe edilmiş olacak.
ABONE OL
Abone Ol
Gomis'in kontenjanı şimdiden doldu! O yıldız bedavaya gelecek
Haberler / Spor
29 Mart 2023 Çarşamba 11:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray'da sezon sonu ayrılacak olan Bafetimbi Gomis'in yeri şimdiden dolduruluyor. Sarı kırmızılı takım transfer için harekete geçerken, Bafetimbi Gomis'in yerine Glasgow Rangers'tan Alfredo Morelos transfer edilmeye çalışılıyor.

BAFETİMBİ GOMİS YERİNE MORELOS GELİYOR

Galatasaray, yeni sezonun planlamasına başlamış durumda. Gomis'le yolların ayrılacak olması ve Icardi'nin durumundaki belirsizlik nedeniyle kadrosuna bir forvet transferi yapması beklenen sarı kırmızılılar, Glasgow Rangers'ın Kolombiyalı forveti Alfredo Morelos'la ilgileniyordu.

26 yaşındaki yıldız golcünün kontratının sezon sonunda sona erecek olması sarı kırmızılı takımın elini güçlendirirken, yıldız forvetle ilgli can sıkıcı bir iddia geldi.

TRANSFERDE 2 RAKİP VAR

Galatasaray'ın gündemindeki golcüye La Liga ekibi Sevilla ve Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'nın da talip olduğu öğrenildi. 2 kulübün de Kolombiyalı futbolcuyu yeni sezonda kadrosuna katmakta istekli olduğu belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime