Turktime

Gökhan Çıra'dan Selin Ciğerci'ye sürpriz!

Selin Ciğerci boşandığı eşi Gökhan Çıra ile bir süre sonra barıştı. Gökhan Çıra eski eşinin yüzünü göğsüne dövme yaptırdı.
ABONE OL
Abone Ol
Gökhan Çıra'dan  Selin Ciğerci'ye sürpriz!
Haberler / Magazin
13 Ocak 2022 Perşembe 10:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2019 senesinde evlenen Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci anlaşmalı olarak boşanmıştı. Ayrılığa uzun süre dayanamayan ikili 2022'nin ilk günlerinde barıştı ve aşklarını da sosyal medyadan ilan etti.
Son olarak aşk pozlarını paylaşan Gökhan Çıra şaşırtan bir karar verdi. Selin Ciğerci'ye aşkını her fırsatta ilan eden Çıra göğsüne eski karısının dövmesini yaptırıyor.

BİR AN OLSUN AYRILMIYOR

Gökhan Çıra sosyal medyada paylaşım yaparak "Hazır mısın prenses" yorumunda bulundu. Çıra'nın üstsüz halini görenler "Şaka mı bu?", "Lütfen şaka olsun" gibi yorumlar yaptı. İkili barıştıktan sonra bir an olsun ayrılmıyor. Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra son olarak lüks arabalarıyla poz verdi. Bazı takipçiler ikili mutluluk dilerken bazı takipçiler ise lüks otomobile takıldı. Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın lüks otomobilinin fiyatı 3.5 milyon TL.

'2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Ciğerci, ilişkisiyle ilgili şunları söylemişti; "Barışmadık. 'Ayrılmaları yalan, reklam yapıyorlar' yazmışlar. Reklam olsa evimi ayırmazdım, böyle bir şeyin reklamı olmaz. Evet, görüştük konuştuk. Arkadaşımızın doğum gününde denk geldik.Düşman değiliz. 'Barışmayacağım' demiyorum. Şu anda konuşuyoruz, zamanla ne olur bilmiyorum ama ikimizin de korkuları, soru işaretleri var. Onu gördüğüm zaman heyecanlanıyorum. Her şeyi zamana bıraktık."

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime