Turktime

Gemi trafiği askıya alındı

Çanakkale Boğazı'nda etkili olan yoğun sis sebebiyle çift yönlü transit gemi trafiği geçici olarak askıya alındı.
ABONE OL
Abone Ol
Gemi trafiği askıya alındı
Haberler / Güncel
19 Aralık 2024 Perşembe 09:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çanakkale Boğazı, yoğun sis nedeniyle gece saatlerinden itibaren çift yönlü olarak gemi trafiğine kapatıldı. Bölgede etkili olan sis, görüş mesafesini önemli ölçüde düşürerek deniz ulaşımında aksamalara yol açtı. Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri, denizcilere telsiz aracılığıyla durum hakkında bilgilendirme yaparak boğaz trafiğinin geçici olarak durdurulduğunu duyurdu.

GECE YARISI DURDURULDU
Yoğun sisin etkisini artırması üzerine Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği saat 02.05 itibarıyla her iki yönde durduruldu. Gemi kaptanları, Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından telsizle uyarıldı. Bu kapsamda, boğaza giriş yapmak üzere seyir halinde olan gemiler, Marmara ve Ege Denizi girişlerindeki demirleme bölgelerinde bekleme pozisyonuna geçti.

Yetkililer, sisin etkisini yitirmesinin ardından trafiğin yeniden açılacağını belirtirken, deniz trafiğinin ne zaman normale döneceği konusunda kesin bir tarih verilmedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Turktime