Turktime

Gelin dehşeti! Kayınvalidesini önce terlikle dövdü sonra araba ile ezdi

Mardin'de S.D.Ç., ablasıyla önünü kestiği kayınvalidesi Neriman Çekin’i (57), ayağından çıkardığı terlikle darbedip, ardından bindiği otomobille çarparak yaraladı.
ABONE OL
Abone Ol
Gelin dehşeti! Kayınvalidesini önce terlikle dövdü sonra araba ile ezdi
Haberler / Güncel
4 Temmuz 2024 Perşembe 04:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, Mardin'in Artuklu ilçesi 13 Mart Mahallesi Emniyet Caddesi'nde meydana geldi. S.D.Ç., sokakta yürüyen kayınvalidesi Neriman Çekin’in önünü otomobille kesti. Ardından ablasıyla birlikte otomobilden inen S.D.Ç., ayağından çıkardığı terlikle Çekin’i darbetti.

S.D.Ç., daha sonra bindiği otomobilini Çekin’in üzerine sürüp çarptı. Yere düşen Çekin yaralanırken, S.D.Ç. tekrar otomobilden indi. Bir süre bekledikten sonra bölgeden uzaklaştı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

HASTANEYE KALDIRILDI
Neriman Çekin, hastaneye kaldırılıp tedaviye alındı. Ayağında ve kolunda kırıklar oluşan Çekin, tedavisinin ardından taburcu edildi. Gözaltına alınan S.D.Ç. ise küçük yaşta çocuğu olduğu için ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Gelininin serbest bırakılmasını tepki göstererek Çekin, oğlunun gelini ile 3 yıl önce internette tanıştığını ifade ederek genç kadının normal olmadığını söyledi. Gelininin kendisini daha öncede dövdüğünü belirten Neriman Çekin, olaydan sonra bir daha kendisiyle görüşmediğini belirtti.

Oğlunun15 gün önce izne geldiğini belirten Çekin "Biz dahil olmadık, onlar birbirleriyle görüştüler." dedi. Olay günü gelininin kendisini aradığını anlatan Çekin, S.D.Ç'nin kendisine çok ağır hakaretler ve küfürler ettiği için emniyete başvurduklarını belirtti.

Hakimlere, savcılara seslenen Neriman Çekin "Ben acılar içindeyken bu kadın nasıl oluyor da elini kolunu sallayarak dışarıda geziyor?” dedi. S.D.Ç. ise iddialarla ilgili açıklama yapmak istemediğini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime