Turktime

Gedson Fernandes'in performansının düşme nedenine ilişkin açıklama!

Beşiktaş'ta performansı yüksek olarak büyük beğeni alan Gedson Fernandes'in son zamanlardaki formsuzluğu eleştiri konusu olmuştu. Şimdi ise Portekizli yıldızın performansının düşme nedeni belli oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Gedson Fernandes'in performansının düşme nedenine ilişkin açıklama!
Haberler / Spor
22 Mart 2024 Cuma 10:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş'ın yıldızı Gedson Fernandes, sezonun ilk bölümünde takımını taşıyan isim olmuştu. Portekizli orta saha oyuncusu, özellikle devre arası transfer döneminde büyük bir düşüş yaşamıştı.

Gedson'un yaşadığı performans düşüklüğünün konusu ise büyük merak konusu oldu. Portekizli yıldızın performansını düşüren üzüntünün asıl nedeni belli oldu.

Fanatik'in haberine göre; 25 yaşındaki futbolcu, yıllık ücretler konusunda rahatsız olduğunu belirtti. Yıldız oyuncu, özellikle Al Musrati'nin yıllık 2.7 milyon Euro net ücret kazandığını öğrendikten sonra bir hayli moralini bozdu.

Gedson, "Geçtiğimiz eylül ayında 500 bin Euro iyileştirme ile 1.7 milyon Euro yıllık ücretim var. Ara dönemde takıma katılan birine bunun iki katını verip, daha iyi performans beklemek hayal kırıklığı yarattı" şeklinde görüş bildirdi..

.

.

.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime