Turktime

Gebze'deki hayvan katliamına tepkiler büyüyor

Gebze Belediyesi'nin Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi önünde çok sayıda sokak hayvanı ölü olarak bulunmuştu. Olaya hayvanseverlerin tepkisi devam ediyor. Şarkıcı Hande Yener ve Seren Serengil'in de aralarında bulunduğu grup protesto düzenledi.
ABONE OL
Abone Ol
Gebze'deki hayvan katliamına tepkiler büyüyor
Haberler / Güncel
12 Ekim 2024 Cumartesi 20:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gebze Belediyesi'nin hayvan barınağındaki görüntüler, sosyal medyayı ayağa kaldırmıştı. Barınağın önündeki çöp konteynerinde çok sayıda sokak hayvanı öldürülmüş halde bulundu.

Sokak hayvanlarının katledilmesine hayvanseverler tepki göstermek için bir araya gelerek protesto eylemi gerçekleştirdi.

"BUNU MU HAK EDİYORUZ BİZ"

Protesto gösterilerine katılan şarkıcı Hande Yener, "Son 2 aydır insan olmaktan utanıyorum. Hayvan kelimesi benim için bir iltifattır. Aynı günde hem çocuk hem kadın hem hayvan öldürülüyor. Bunu mu hak ediyoruz biz" dedi.

Seren Serengil ise Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e, "Zinnur Bey Allah korkun yok, bizden mi korkuyorsun? Allah'ın yok ki senin" sözleriyle seslendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime