Turktime

Gazze Şeridi'nde İsrail saldırıları: Ölü ve yaralılar var

İsrail'in savaş uçaklarıyla Gazze Şeridi'ndeki Sabra Mahallesi'ne saldırı düzenlediği açıklandı. Saldırılarda 50’ye yakın kişinin öldüğü belirtilirken onlarca insanın da yaralandığı kayıtlara geçti.
ABONE OL
Abone Ol
Gazze Şeridi'nde İsrail saldırıları: Ölü ve yaralılar var
Haberler / Dünya
16 Kasım 2023 Perşembe 15:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

7 Ekim’de Hamas’ın silahlı kanadı Kassam Tugayları’nın saldırısı sonrasında orantısız şiddete başvurarak sivilleri hedef alan İsrail’in saldırıları bitmiyor…

Son haftalarda hastane ve sivil yerleşim yerlerini bombalayan İsrail’in bugün de Gazze Şeridi’nin merkezindeki Sabra Mahallesi’ne hava saldırısı düzenlediği açıklandı.

50 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Filistin Haber Ajansı’nın “son dakika” ibaresiyle aktardığı gelişmede İsrail savaş uçaklarının Sabra Mahallesi’ne saldırdığı belirtildi. Saldırılarda 50’ye yakın kişinin öldüğü belirtilirken onlarca insanın da yaralandığı kayıtlara geçti.

Kaynaklar, İsrail’e ait savaş uçaklarının Gazze Şeridi’nin merkezindeki Sabra mahallesinde bir camiyi hedef aldığını ve yaklaşık 50 kişinin öldüğünü, onlarca kişinin de yaralandığını aktardı.

Resmi verilere göre İsrail’in yıllardır abluka altında tuttuğu Gazze Şeridi’ne saldırılarını başlattığı 7 Ekim’den beri ölenlerin sayısı 4.710’u çocuk olmak üzere 11.500’e ulaştı. Yaklaşık 32000 kişi de yaralandı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime