Turktime

Galatasaray mücadeleyi bırakmıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Manchester United'ı 2-1 mağlup ederek tarihi bir galibiyet alan Galatasaray, pes etmek bilmiyor.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray mücadeleyi bırakmıyor
Haberler / Spor
4 Ekim 2023 Çarşamba 11:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Manchester United deplasmanında 3-2'lik tarihi bir galibiyet alan Galatasaray, bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki performansı ile dikkat çekiyor.

Bu sezon ön elemeler ve gruplarda toplam 8 maça çıkan Okan Buruk'un ekibi, bu maçlarda 6 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

GALATASARAY PES ETMİYOR

Galatasaray, söz konusu 8 karşılaşmada 4 maçta yenik duruma düşmesine rağmen geriye dönmeyi başardı. Sarı-Kırmızılı takım, ilk olarak 2. Eleme Turu'nda Zalgiris deplasmanında 1-0 geriye düştü ancak sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılmayı başardı.

Zalgiris'in ardından Olimpija Ljubljana engelini aşan Galatasaray, play-off turunda Molde ile oynanan maçta da 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

GERİ DÖNDÜ 4 PUAN ALDI!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk grup maçında ise Kopenhag karşısında 58. dakikada 2-0 geriye düştü. Mücadele 85. dakikaya kadar Kopenhag'ın 2-0'lık üstünlüğü ile devam ederken Galatasaray, 86'da Sacha Boey ve 88'de Tete ile karşılaşmadan bir puanla ayrıldı.

Okan Buruk'un talebeleri, son olarak Manchester United deplasmanında 2 kez geriye düşmesine rağmen sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı ve Old Trafford'da 3 puanı kaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Kocabay Osman
 11 Ekim 2023 Çarşamba 04:52
Galatasaray bu gruptan rahat cikar

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime