Turktime

Galatasaray konusunda köşeye mi sıkıştı? Shakhtar Donetsk faktörü...

Galatasaray, bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Tete'nin ara transfer döneminde satışının gündeme gelebileceği iddia edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray konusunda köşeye mi sıkıştı? Shakhtar Donetsk faktörü...
Haberler / Spor
21 Kasım 2023 Salı 14:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş sebebiyle Galatasaray’ın bonservis bedeli ödemeden aldığı Tete konusunda soru işaretleri var. 

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; sarı kırmızılı yönetim imza attırmadan önce hukuki boyutu detaylı şekilde araştırıp anlaşma sağlarken eski kulübü Shakhtar Donetsk, Cimbom’dan yüklü miktarda (150 milyon avro) tazminat talep ediyor. İki kulüp arasındaki anlaşmazlık sürerken konu FIFA tarafından değerlendirilecek.

Okan Buruk, kalitesi tartışmasız olan Brezilyalıyı bütün olaylardan uzak tutup kazanma yoluna gidiyor ancak sıkıntıya düşmemek için de devre arasında satışını gündeminde tutuyor.

Sarı-Kırmızılı kulübün tazminat olayının daha fazla can sıkmaması adına Tete için gelecek teklifleri değerlendirebileceği yazılıyor. Ukrayna basınının iddiasına göre hücum oyuncusu yüksek bedellere Suudi Arabistan’a da gidebilir

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime