Turktime

Galatasaray'ın planladığı 5 transfer

Gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın 5 futbolcu transfer edeceği ileri sürüldü.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray'ın planladığı 5 transfer
Haberler / Spor
2 Haziran 2024 Pazar 10:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, gelecek yıl da aynı başarıyı tekrarlayarak 5. yıldızı takmak istiyor. Transfer çalışmalarını bu hedef doğrultusunda planlayan sarı kırmızılıların, kadrosuna 5 takviye yapacağı ileri sürüldü.

İşte Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray'ı planladığı 5 transfer:

1- Serge Aurier ile yollar ayrıldı, geri dönen Leo Dubois yedek olarak düşünülüyor ve ilk 11 seviyesinde sağ bek aranıyor. Devre arasında direkten dönen Assignon tekrar gündemde.

2- Ndombele ile devam etmeyen, Oliveira'ya kulüp arayan Galatasaray orta sahaya takviye yapacak. Barcelona'dan İlkay Gündoğan, Manchester City'den Kovacic ve Monaco'dan Fofana gibi dünya yıldızlarının maliyeti araştırılıyor.

3- Mertens'e alternatif bakan sarı-kırmızılılara Rafa Silva'dan olumsuz yanıt geldi. 10 numaraya genç ve dinamik bir isim bakılıyor.

4- Avrupa'dan teklifler alan Barış Alper Yılmaz ve Kerem Aktürkoğlu satılabilir. Yerli alternatif olarak Alanyaspor'dan Oğuz Aydın için temaslar sıklaştı.

5- Carlos Vinicius yerine İcardi'nin yedeği olacak golcü arayışı başladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime