Turktime

Galatasaray'ın muhtemel 11'i belli oldu

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe derbisi için ilk 11'i belirledi. Kalede Fernando Muslera'nın olacağı öğrenilirken, savunmanın solunda Derrick Köhn, sağında ise Kaan Ayhan'ın görev yapması bekleniyor.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray'ın muhtemel 11'i belli oldu
Haberler / Spor
18 Mayıs 2024 Cumartesi 14:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu 37. haftasında yarın Fenerbahçe'yi Türk Telekom Stadyumu'nda konuk edecek.

Bu kritik maç öncesinde sarı kırmızılılar, evinde oynadığı tüm lig maçlarını kazanarak önemli bir avantaj elde etti. Derbide bir beraberlik bile, Galatasaray'ı şampiyonluğa taşıyacak.

BURUK'UN İLK 11'İ NETLEŞTİ
Teknik direktör Okan Buruk, Fenerbahçe mücadelesi için sahaya çıkaracağı 11'i büyük ölçüde belirledi. Kalede güvenilir isim Fernando Muslera'nın olacağı öğrenilirken, savunmanın solunda Derrick Köhn, sağında ise Kaan Ayhan'ın görev yapması bekleniyor.

Stoper mevkinde ise Victor Nelsson'un yanında kimin oynayacağı henüz netleşmedi. Okan Buruk'un, Abdülkerim Bardakcı ve Davinson Sanchez arasında tercih yapacağı ifade ediliyor. Ayrıca, Fatih Karagümrük maçında galibiyet golünü atan Berkan Kutlu'nun da seçenekler arasında olduğu belirtiliyor.

Kanatlarda ise son haftalarda formda performans sergileyen Barış Alper Yılmaz ve Hakim Ziyech'in forma giyeceği tahmin ediliyor. Forvet arkasında Dries Mertens'in görev alması beklenirken, ileri uçta ise golcü isim Mauro Icardi'nin sahada olması bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime