Turktime

Galatasaray'dan sansasyonel hamle! Antoine Griezmann sesleri...

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray gözünü Antoine Griezmann'a dikti. Sarı-Kırmızılılarda Erden Timur, yıldız oyuncu Antoine Griezmann için kolları sıvadı.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray'dan sansasyonel hamle! Antoine Griezmann sesleri...
Haberler / Spor
8 Ağustos 2023 Salı 13:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Şampiyonlar Ligi aşkına kadrosunu dünyaca ünlü bir yıldızla güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın hedefinde Antoine Griezmann olduğu ortaya çıktı.

SUUDİ ARABİSTAN'DAN 2 TALİP

Fanatik'in haberine göre; 32 yaşındaki Fransız forvet, bir süredir Suudi Arabistan kulüpleriyle transfer görüşmeleri yapıyordu. Özellikle Al Nassr ve Al-Hilal, tecrübeli futbolcuya teklif üzerine teklif sundu.

MERTENS'İN YERİNE DÜŞÜNÜLÜYOR

Kulübü Atletico Madrid, yeni sezonda ilk 11 planları arasında yer almayan Griezmann'ı bonservisiyle göndermeye oldukça sıcak bakıyor. Yıldız oyuncuyu Mertens'in yerine forvet arkasında kullanmak isteyen Sarı-Kırmızılılar da işte tam bu noktada devreye girmiş durumda.

ERDEN TİMUR PROJEYLE ETKİLEMEYE ÇALIŞACAK

Her ne kadar Suudi Arabistan kulüplerinin çok uzağında bir teklif paketi hazırlanmış olsa da Galatasaray tıpkı Icardi ve Zaha transferlerinde olduğu gibi ortaya konulacak projeyle Griezmann'ı etkilemeye çalışacak.

EN BÜYÜK HAYALİ!

Golcü oyuncu kesin olarak İspanyol devinden ayrılmaya karar verirse, Sarı-Kırmızılılar resmi olarak görüşmelere başlayacak. Özellikle Erden Timur'un yakın çevresine "En büyük hayalim" diyerek Griezmann transferini işaret ettiği öğrenildi.

KARİYER İSTATİSTİKLERİ

Kariyeri boyunca, Real Sociedad, Atletico Madrid ve Barcelona kulüplerinde forma giyen 32 yaşındaki Antoine Griezmann, çıktığı 645 resmi maçta 244 gol 111 asist kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime