Turktime

Galatasaray'daki kötü gidişatın nedeni belli oldu

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys'a elenen Galatasaray'da kötü gidişatın nedeni belli oldu. Sarı-kırmızılı kulüpte futbolcuların şampiyonluk primlerinin aylardır verilmediği ortaya çıktı.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray'daki kötü gidişatın nedeni belli oldu
Haberler / Spor
29 Ağustos 2024 Perşembe 12:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan ve yeni sezonda da kadrosunda büyük değişikliklere gitmeyen Galatasaray, Süper Lig'de 2'de 2 ile başlasa da kaybedilen Süper Kupa ve Şampiyonlar Ligi'nden elenme durumu sarı-kırmızılı camiada farklı seslerin yükselmesine yol açtı.

Milliyet'in haberine göre, Florya'ya bağlı kaynaklar, futbolcuların mayıs ayından bu yana şampiyonluk primlerinin yatmasını bekliyor. Bu durumun futbolcuları etkilediği belirtilirken, "3 ay oldu daha primler yatmadı. Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa maçı öncesi ezeli rakibimiz futbolcularını konsantre etmek için önemli bir vaatte bulunmuştu. Galatasaray’da ise ne bu maçtan önce ne de Young Boys karşılaşması öncesi özel prim vaat edilmedi" ifadeleri dikkat çekti.

GERGİN ORTAM HAKİM

Futbolcuların, alamadıkları şampiyonluk primleri ile ilgili duydukları rahatsızlığı Okan Buruk'la paylaştığı aktarıldı. Okan Buruk'un araya girmesine rağmen gergin ortamın dağılmadığı kaydedildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime