Turktime

Galatasaray'da sakatlık şoku

Galatasaray Faslı yıldızı Hakim Ziyech, Fas Milli Takımı'nın Lesotho ile oynadığı maçta sakatlanmıştı. Ziyech'in sağ üst arka adalesinde 2. derece kısmi yırtık tespit edildiği açıklandı.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray'da sakatlık şoku
Haberler / Spor
12 Eylül 2024 Perşembe 21:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray Kulübü, Fas Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde Lesotho ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Hakim Ziyech'te "kısmi yırtık" tespit edildiğini açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Fas Milli Takımı'nın Lesotho ile oynadığı karşılaşmada sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden ve sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edilen futbolcumuz Hakim Ziyech’in tedavisine başlanmıştır." denildi.

RİZE MAÇINDA YOK

Hakim Ziyech'in Süper Lig'in 5. haftasında Cumartesi günü oynanacak olan Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyeceği ve yıldız futbolcunun 3 hafta sahalardan uzak kalacağı gelen haberler arasında.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime