Turktime

Galatasaray'da gündem Locko

Fransız basınına göre; G.Saray, Boey'den sonra bir başka Fransız oyuncu olan Locko için devrede. 21'lik yıldızın kulübüyle temaslar başladı.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray'da gündem Locko
Haberler / Spor
17 Aralık 2023 Pazar 09:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ara transferde eksiklerini gidermek için harekete geçen G.Saray'ın listesinde sol bek mevkisi ilk sırada yer alıyor. Fransız basını; Sarı-Kırmızılı takımın, Brest'in sol beki Bradley Locko ile ilgilendiğini, bu durumun Fransız takımının taraftarını endişelendirdiğini öne sürdü. 5 milyon euro değerinde olan Locko, bu sezon Brest'te gösterdiği istikrarlı performansla dikkat çekti.

Score.fr'nin haberine göre; 21 yaşındaki oyuncunun ayrılma ihtimali hocasını da endişelendirdi. Bu sezon tek 1 dakika bile kaçırmayan, 15 maçta 1 asist yapan genç yıldız ile sezon başında sözleşme imzalandı. Fransız Brest kulübü ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan sol bek oyuncusu, geçtiğimiz ay Fransa Genç Milli Takımı'na da ilk kez çağrılmıştı.

AYRILIĞI DARBE OLUR

Ülkesinin basınına göre; kulübün ilk 5 oyuncusu arasında ve gitmesi halinde yerini doldurmak zor olacak. Bu yüzden Brest teknik ekibi endişeli ve ayrılığın ağır bir darbe olacağını düşünüyor. Sol bekte oynayan ve Leipzig'den kiralanan Angelino'nun 1 maç daha forma giymesihalinde 6 milyon euroluk satın alma opsiyonu devreye girecek. Bu yüzden G.Saray oyuncuyu oynatmama kararı almıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime