Turktime

Galatasaray'a Chelsea'den orta saha iddiası

Orta saha transferi için Premier Lig'e yönelen Galatasaray'ın, Chelsea'de forma giyen Carney Chukwuemeka ile görüştüğü ileri sürüldü.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray'a Chelsea'den orta saha iddiası
Haberler / Spor
10 Eylül 2024 Salı 18:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray'da transfer döneminin bitmesine 3 gün kala çalışmalar devam ediyor. Sarı kırmızılıların Chelsea'nin orta saha oyuncusu Carney Chukwuemeka ilgilendiği iddia edildi.

İngiliz basınından TEAMtalk'un haberine göre; Galatasaray, orta sahasını güçlendirmek için Premier Lig'de takviye arayışına girdi.

Haber detayında, sarı kırmızılıların Arsenal'den Jorginho ve Manchester United'dan Casemiro gibi isimlerle ilgilendikten sonra Chelsea'nin 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Chukwuemeka için de teklifte bulunduğu belirtildi.

Galatasaray'ın, İngiltere U21 Milli Takımı'nda da forma giyen futbolcuyu Türkiye'ye gelmeye ikna etmek için büyük mücadele verdiği ifade edildi. 

Chelsea'nin 2022 yılında Aston Villa'dan 18 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Nijerya asıllı İngiliz futbolcu, Premier Lig ekibinde 27 maça çıktı ve 2 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime