Turktime

Galatasaray, Sergio Ramos için gün sayıyor! Sözleşme şartları ortaya çıktı

Galatasaray'ın transferi için gün saydığı Sergio Ramos'un sözleşme şartları ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların, Ramos transferini en geç cuma gününe kadar açıklayacakları öğrenildi.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray, Sergio Ramos için gün sayıyor! Sözleşme şartları ortaya çıktı
Haberler / Spor
28 Ağustos 2023 Pazartesi 11:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yıldız futbolcu Sergio Ramos, Galatasaray için artık sadece bir maç uzakta.

Sarı-kırmızılı ekip, Molde engelini geçip, adını UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına yazdırırsa dünyaca ünlü İspanyol oyuncu imzayı atacak.

1+1 SENE, 8 MİLYON EURO

Sarı-kırmızılılar ile pazarlıklara yıllık 10 milyon ve 2 senelik sözleşme şartı ile başlayan ve daha sonra da 8 milyon euro civarına inen 37 yaşındaki futbolcu, 1+1 senelik sözleşmeye de 'tamam' demişti.

Özellikle Suudi Arabistan kulüplerinden astronomik teklifler alan İspanyol yıldız, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki durumuna göre son kararını vereceğini söyledi.

CUMA GÜNÜNE KADAR AÇIKLANABİLİR

Buna göre Galatasaray, deplasmanda 3-2 kazandığı Norveç ekibi Molde'ye karşı herhangi bir sürpriz yaşamazsa Ramos 'evet' diyecek ve kendisine sunulan şarjları kabul edecek.

Sarı-kırmızılıların, Ramos transferini en geç cuma gününe kadar açıklayacakları öğrenildi.

Öte yandan Ramos'a ödenecek olan 8 milyon euro maaşın 6 milyon eurosunun sponsorlar tarafından karşılanacağı, kalan ücretin ise Galatasaray tarafından ödeneceği iddia edildi.

İspanya'da Sevilla ile profesyonel olan Sergio Ramos, ardından gittiği Real Madrid'de efsaneler arasına girdi. İspanyol devinde tam 16 sezon forma giyen yıldız futbolcu, ardından da iki sezon Paris Saint Germain formasını terletti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime