Turktime

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan Marcao açıklaması

Giresunspor maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao ile ilgili kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, "Oyuncumuz gerekli açıklamayı yaptı. Teknik direktörümüz ve kaptanlarımızla görüşerek gereken cezayı vereceğiz." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan Marcao açıklaması
Haberler / Spor
18 Ağustos 2021 Çarşamba 18:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

"Biz zaten yönetim olarak bu olayı kesinlikle tasvip etmediğimizi belirttik" diyen Burak Elmas, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı;

"Bizim bir kulüp içi disiplin talimatımız var. Bu talimat gereği yapılması gereken süreci başlattık. Fakat şunu da belirtmek isterim ki dışarıda gelişen olayları yakından takip ediyoruz. Hiçkimse unutmasın ki Galatasaray kuvvetli bir ailedir. Dışarıda sadece kendi hevesleri için Galatasaray'da alınması istenen aksiyonları kimse kulübümüze dikte edemez. Özellikle bazı televizyonlarda bazı yorumcuların yaptığı seviyesiz yorumlara cevap vermiyor oluşumuz, nezaketimiz yanlış anlaşılmasın. Gerekli olduğunda en sert tepkiyi veririz ama herkes de dikkatli olsun. Galatasaray ile uğraşmasınlar. 

"OYUNCUMUZ GEREKLİ AÇIKLAMAYI YAPTI"

Biz tasvip etmediğimiz bu konuda iç ceza işlemleri başlattık. Tekrar söylüyorum "iç", bu bir aile meselesidir. Tek sıkıntısı naklen yayında meydana gelmesidir. Oyuncumuz zaten bu konuda gerekli açıklamayı yaptı. Biz teknik direktörümüzle, kaptanlarımızla görüşerek gereken cezayı vereceğiz. Ama dediğim gibi başka kimse Galatasaray üzerinden racon kesmeye veya reyting kasmaya çalışmasın. Galatasaray çok büyük bir aile. Biz aile olarak bu tür sorunları Galatasaray değerlerine uygun halletmenin yolunu zaten biliyoruz. Buradan da bunu yapmaya çalışanları şiddetle uyarıyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime