Turktime

Fransa'da terör alarmı!

Fransa'da bir öğretmen ve üç okul çalışanının yaralandığı "terör saldırısı"nın soruşturması devam ederken, Louvre Müzesi ve Versailles Sarayı güvenlik gerekçesiyle ziyarete kapatıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Fransa'da terör alarmı!
Haberler / Dünya
14 Ekim 2023 Cumartesi 18:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fransa'da dün yaşanan okul saldırısının ardından bugün Paris'in önemli bazı turistik mekanlarında güvenlik alarmı verildi. 

Paris'teki Louvre Müzesi güvenlik  gerekçesiyle boşaltıldı ve ziyarete kapatıldı. Versailles Sarayı'nda ise bomba alarmı verildi, tahliyelerin devam ettiği bildirildi.

LOUVRE MÜZESİ KAPATILDI

Dünyanın en çok ziyaret edilen müzesi olan başkent Paris'teki ünlü Louvre Müzesi'nin terör saldırısı korkusuyla cumartesi günü boşaltıldı ve ziyarete kapatıldı.

Karar, geçen yıl yaklaşık sekiz milyon ziyaretçi ağırlayan müzenin yazılı tehditler almasının ardından alındı. Kurumun sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajda, bugün için ziyaret rezervasyonu yaptıran kişilere geri ödeme yapılacağı belirtti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime