Turktime

Flick: 'Takımı görünce vazgeçtim'

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın göreve gelmeden önce söz kestiği Alman çalıştırıcı, Siyah-Beyazlılar'daki kötü gidişat ve oyuncuların moralsizliği nedeniyle Kara Kartal'ın kapısından geri döndü.
ABONE OL
Abone Ol
Flick: 'Takımı görünce vazgeçtim'
Haberler / Spor
24 Aralık 2023 Pazar 09:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig ve Avrupa'da aldığı üst üste kötü sonuçların ardından Beşiktaş; sezon başından beri Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay olmak üzere 3 teknik adam ile yollarını ayırdı. Siyah-Beyazlılar'da son olarak Çalımbay'ın gönderilmesinin üzerine; yeni yönetimin daha önce anlaşmaya vardığı Hans Flick ismi yeniden gündeme geldi. Hasan Arat'ın göreve başlamadan önce söz kestiği Alman teknik adamın, Siyah-Beyazlı takımdaki kötü gidişat, oyuncuların moralsizliği, kadro derinliği ve maddi imkanların yetersizliği nedeniyle Beşiktaş'a kapıyı kapattığı öğrenildi.

SOLSKJAER'İN KARARI BEKLENİYOR

Flick'ten ret gelmesinin ardından Arat ve kurmayları, alternatif isimlere yöneldi. Masadaki tek yerli ismin Sergen Yalçın olduğu bilinirken yönetim; yabancı adaylara ağırlık verme kararı aldı. Kara Kartal'ın 1.5 yıllık teklif yaptığı Norveçli Ola Gunnar Solskjaer, NTV Spor'a konuştu: "Etkileyci teklif için teşekkür ederim. Henüz kararımı vermedim. Bir proje mi sunulacak yoksa kısa vadeli çözüm mü aranıyor? Takımı, imkanları detaylıca bilmem gerekiyor" Rennes'ten ayrılan Fransız Bruno Genesio'da ise en büyük engel maddi yetersizlikler olduğu bildirildi.

"ONUR VERİCİ BİR TEMAS OLDU"

Öte yandan Kartal için yazılan isimlerden biri de Alman teknik adam Andre Breitenreiter oldu. Deneyimli çalıştırıcının menajeri, ülkesinin basınından SPORT1'e konuşarak Beşiktaş'tan gelen teklifi, "Beşiktaş harika taraftarları olan büyük bir kulüp. Bu kulüple anılmak onur verici. Bunun bir taahhütle sonuçlanıp sonuçlanmayacağı henüz bilinmiyor" sözleriyle doğruladı. Avrupa basınında adı Siyah-Beyazlılar ile anılan diğer adaylar şöyle: Fransız Laurent Blanc, İtalyan Fabio Cannavaro, Hollandalı Ruud van Nistelrooy, İspanyol Setien ve İsviçreli Lucien Favre.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Turktime uygulamasını indirin, günün gelişmeleri cebinize gelsin.
Google Play
App Store
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime